Gurmanske novice

Vroča septembrska kuhinja, petek, 18. 9. 2015

Poletje se počasi poslavlja, a v naši kuhinji ostaja vroče!

Ponovno vabljeni na pregrešno dobre specialitete domače slovenske kuhinje v petek, 18. 9. 2015 ob 19.00 v Klubu gurmanov Skaručna.

Ob prihodu vas čaka gurmanska predigra z izvrstnimi domačimi aperitivi in prigrizki. Vroče juhe, omamne pečenke, igrive priloge in solate ... kuharski mojster Marko vas bo popeljal v svet kulinaričnih presežkov, kjer boste spoznali več kot ducat slovenskih specialitet.Pokazal vam bo različne kuharske trike, s katerimi boste kasneje doma zadovoljili še tako zahtevne goste.

Naše Kulinarično doživetje je all inclusive dogodek, kjer gurmanskim užitkom ne postavljamo meja. Postrezite si z izbranim vinom iz domače kleti ter si ob dobri glasbi in sproščenem vzdušju privoščite brezskrbno zabavo. V Klubu gurmanov lahko tudi prenočite in se naslednji dan spočiti vrnete domov.

Ne pozabite - za vse kulinarične avanturiste je še zmeraj na voljo gurmansko razvajanje na odprtem morju. Povabite svoje prijatelje in znance na barko ali presenetite zaposlene z morskim Kulinaričnim teambuildingom. Barka je primerna za 30 oseb.

INFORMACIJE IN REZERVACIJE: 051 666 566; info@klubgurmanov.si

Vabljeni!