Gurmanske novice

Velika noč - Ko se združita kakovostno vino in vrhunska hrana

Vabilo na ekskluzivni vinsko – kulinarični dogodek

»Angeli so na dnu mojega kozarca.« ~ Charles Bukowski

Za naše gurmanke in gurmane pripravljamo ekskluzivni vinsko – kulinarični dogodek z znanim bizeljskim vinarjem in lastnikom vinske kleti Molipachi.

Strasten vinogradnik in veliki ljubitelj vina Bojan Berkovič (na sliki zgoraj) bo na nepozaben način poskrbel, da boste do žlahtne kapljice občutili globoko spoštovanje. Modrost, znanje in ljubezen do tistega, kar srčno rad počne, bo skozi degustacijo popolnoma spremenilo vaš pogled na kakovostna vina brez primere.

Približuje se tudi Velika noč, eden največjih slovenskih praznikov, ko se porodi veselje in novo upanje. Pojavi se prijetno vzdušje in pričakovanje, ki smo ga vajeni še iz časov naših babic. In ko se gre za naše babice, je okusno pripravljena Velikonočna jed prva na seznamu domača pečena šunka v testu, pirhi, jedi iz hrena, jajčne jedi, domača potica in topel domač kruh iz krušne peči. To je tisti kulinarični del dogodka, ki ga bo nostalgično, skupaj z Okusi Posavja, pričaral slovenski kuharski mojster Marko Žagar.

      

Vonj se prelije čez rob kozarca, draži rumeno pego v nosu, brbončice čakajo na okus. Se bo to zgodilo 30. marca 2018 v Klubu gurmanov Skaručna?

Potrudili se bomo, da se bo. Zato vabljeni v predpraznični velikonočni čas osebnega doživetja, prežetega s toplino, čustvi in odličnim vzdušjem.

Se vidimo 30. marca 2018, ob 19. uri. Zanimivo bo!

Več o naših dogodkih si oglejte na naši spletni strani kulinaričnih novic. Opazili boste, da je tudi vam lahko v življenju lepo, če si boste le dovolili.

Informacije in rezervacije: 051 666 566, info@klubgurmanov.si

Nakup vstopnic je možen tudi preko Olaii