Gurmanske novice

Turistična kmetija Arkade Cigoj – tokrat bližje kot kdajkoli

Drage gurmanke in gurmani, Klub gurmanov Skaručna za vas pripravlja neprecenljivo druženje s Turistično kmetijo Arkade Cigoj!

Dolgoletna tradicija, številni domači izdelki od testenin do okusnega mesa, zelišča in začimbe iz domačega vrta in še en ponos Cigojevih iz Črnič v Vipavski dolini, to sta avtohtoni vinski sorti klarnica in zelen. Jordan in Silva Cigoj z družino sta nosilni obraz kmetije, ki je še posebej znana po kopunih in mangolicah, petelinih in prašičih prav posebne pasme.   

Jordan Cigoj in Marko Žagar

Doma pridelane dobrote izjemne kakovosti bodo napolnile vaše želodce na tisti pravi, stari in že skoraj pozabljen način. Skupaj z Jordanom in Silvo bomo v Klubu gurmanov Skaručna poskrbeli za odlične jedi. Uživali boste v najboljšem okusu domačih mesnih izdelkov, ki jih bo spremljala njihova lastno pridelana vipavska kapljica – lahko bi rekli, da so to vina najvišje kvalitete na slovenskih tleh, še posebej macerirana vina starejših letnikov.

Zabava brez sladice je kot poroka brez neveste. Zatorej si pustite nekaj prostora še za sladke domače pripravljene dobrote, s katerimi boste vašim brbončicam odprli nove dimenzije. Tisti, ki veste o čem govorimo, boste razumeli, ostali pa seveda,

vabljeni v četrtek 21. junija 2018 ob 19. uri, v Klub gurmanov Skaručna!

Znan operni pevec je nekoč izrekel: »Ena izmed najlepših plati življenja je, da se moramo redno ustaviti in se posvetiti hrani.« Presenečeni boste nad hrano in zabavo, zato se le ustavite pri nas in izkoristite prijetno priložnost.

Rezervacije za nepozaben dogodek lahko opravite na info@klubgurmanov.si ali pa nas pokličite na 051 666 566!

Dobrodošli!