Gurmanske novice

Petek, 1. februar 2013 - "Kuhajmo skupaj all you can eat & drink"

ZadovoljstvolPo nekaj premora v mesecu januarju, znova začenjamo z dogodki v Klubu Gurmanov Skaručna. V petek 1. februarja 2013 nas tako čaka nov dogodek v seriji "Kuhajmo skupaj", tokrat z novim sloganom "Kuhajmo skupaj - all you can eat & drink". Gre za večerno zabavo, kjer ob dobri glasbi in družbi kuhamo ter pripravljamo kar 20 različnih jedi ob pokušanju dobrega vina in ostalih pijač, ki sodijo v "all inclusive" ponudbo.

 

Kako zabava poteka?

Ob najavljeni uri dogodka se vsi obiskovalci zberemo, se seznanimo s prostori in pravili dogodka ter se spoznamo med seboj. Domače žganje poskrbi, da vse skupaj mine v sproščenem vzdušju. Po krajši predstavitvi Marka, prigriznemo hladnim predjedem in si razdelimo "naloge" za pripravo jedi, ki sledijo. Nikar se ne bojte - če ne želite, vam ni potrebno aktivno sodelovati pri pripravi jedi. Lahko se samo prepustite opazovanju, druženju in okušanju hrane in pijače. Ritmi dobre glasbe, okusna hrana in odlično vino nam bodo dajali energijo vse do zgodnjih jutranjih ur, ko bo gurmanska zabava doživela vrhunec.

 

In cena zabave "Kuhajmo skupaj - all you can eat & drink"?

Se giblje povsem različno. Redna cena za vse nove stranke znaša 69,90 EUR. Vsi, ki se boste prijavili preko spodnjega kontaktnega obrazca, se boste lahko dogodka udeležili po "subvencionirani ceni", ki znaša 54,90 EUR, torej s 15 EUR prihranka na redno ceno. Za povratnike oz. stranke, ki so bile v zadnjih treh mesecih vsaj enkrat pri nas, pa cena znaša simboličnih 45 EUR. Pridite, ne bo vam žal. Zaupa nam že več kot 2.000 zadovoljnih strank!

 

Več = manj! Več se vas prijavi, nižja je cena na osebo! 

Izkoristite možnost popusta pri prijavi več oseb skupaj. Če se vas prijavi pet, je cena prav tako 54,90 EUR po osebi, a ima šesta oseba vstop BREZPLAČEN.

 

PomocKako naredim in vplačam rezervacijo?

Rezervacijo opravite povsem enostavno. Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in naše prijazno osebje vas bo v kratkem (največ v roku 24 ur) po elektronski pošti obvestilo o prejetju rezervacije in navodilih za vplačilo rezervacije.