Gurmanske novice

PRVOMAJSKA POJEDINA, SOBOTA, 30. 4. 2016

Že veste, kje boste preživeli prvomajske praznike? Za nepozabno doživetje in sprostitev v dobri družbi ni treba potovati daleč. Vabljeni na prvomajsko pojedino v Klub gurmanov Skaručna, in sicer

v soboto, 30. 4. 2016, ob 13.00 v Klubu gurmanov Skaručna.

Za vas bomo pripravili poseben praznični meni, ki bo zadovoljil še tako zahtevne gurmane. Čaka vas več kot ducat domačih specialitet. Presenetil vas bo nabor slastnih juh, popolnih pečenk in pečenih rib, izbranih prilog, solat ... Pri njihovi pripravi se lahko pridružite kuharskemu mojstru Marku Žagarju, ki vas bo naučil številnih kuharskih trikov in skrivnosti, spoznali boste nove jedi in njihove recepte. Ne bodo pa manjkali domači aperitivi in izbrana vina, ki si jih lahko kar sami natočite iz sodčka - kolikor želite.

Če boste ob dobri hrani in pijači pozabili na čas, vam v Klubu gurmanov ponujamo tudi možnost nočitve v eni izmed 7 sob v rustikalnem slogu in s čudovitim razgledom. Ne preostane vam torej drugega, kot da se sprostite v domačem vzdušju in si privoščite prvomajsko razvajanje, kot si ga zaslužite.

In ne pozabite - prvomajska pojedina je pravo Kulinarično doživetje, all inclusive dogodek gurmanskih presežkov, odličnega vina in dobre glasbe.

Vabljeni!

INFO IN REZERVACIJE: 051 666 566; info@klubgurmanov.si