Gurmanske novice

OKUS NARAVE - PREBUDITE SVOJE ČUTE, PETEK, 8. 4. 2016

Narava se je prebudila in čas je, da tudi vi prebudite svoje čute in okusite pristnost pomladanskih okusov. Tudi v Klubu gurmanov Skaručna bomo na široko odprli vrata pomladi, in sicer

v petek, 8. 4. 2016, ob 19.00 v Klubu gurmanov Skaručna.

Zbrali se bomo ob domačih aperitivih, dobrem vinu in čudovitih domačih predjedeh. Kuharski mojster Marko Žagar bo poskrbel, da bodo sveže sestavine pripravljene, da jih spremenimo v gurmansko pojedino.

Sledilo bo pomladansko Kulinarično doživetje s pripravo hrane, kuhanjem in okušanjem. Tudi sami boste lahko poprijeli za kuhalnico in se pridružili kulinaričnemu ustvarjanju; lahko pa le v pristnem domačem vzdušju opazujete mojstre pri delu. Ampak verjemite - tudi tisti, z dvema levima rokama v kuhinji, boste po napotkih in nasvetih kuharskega mojstra Marka suvereno opravili s kuharskimi izzivi, dodali delček sebe h kulinarični pojedini in osvojili nove kuharske veščine.

Pripravili bomo različne sveže juhe, med katerimi ne bo manjkala čemaževa poslastica. Ob številnih prilogah bodo tudi raznolike solatke in med njimi sveže nabran regrat. Sledile bodo mesne in morske specialitete.

Kulinarično doživetje je all inclusive dogodek, na katerem bomo pripravili več kot ducat domačih, specialitet, ki jih lahko po mili voljo poskušate in si do konca napolnite svoje želodčke. Tudi žejni ne boste odšli. Vaše najljubše vino si namreč lahko kar sami natočite iz sodčka - kolikor želite.

Večer pa bomo zaključili z živo glasbo, plesom in odlično zabavo!

Vabljeni!

INFO IN REZERVACIJE: 051 666 566; info@klubgurmanov.si