Gurmanske novice

Kulinarično razvajanje na barki

Kulinarično popotovanje bomo začeli v soboto, 16. septembra ob 10ih dopoldne, ko bomo izpluli izpred skladišča soli v Portorožu. Pluli bomo po Piranskem zalivu, vzdolž slovenske in hrvaške obale, ob tem pa uživali v dobri družbi in vrhunskih kulinaričnih doživetjih na odprtem morju.

Na meniju bo pretežno morska hrana; slana riba v marinadi, marinirani inčuni, karpačo brancina, dagnje na več načinov, kapesante na žaru, gratinirane kapesante, hobotnica, morska rižota, morske testenine itn. manjkalo pa ne bo ne meso na žaru ne divjačinska tagliata. Okuse bomo ublažili z obilico zelenjave na žaru in sadjem. Od pijač bodo na voljo tipične žganjice kluba gurmanov in druge žgane pijače, vina in sokovi. Čaka vas vrhunsko razvajanje brbončic!

Posebnost: ponton več bark v Piranskem zalivu za druženje in zabavo, jet ski, ostrige direktno iz morja, na barki je možno tudi prenočiti, s petka na soboto in s sobote na nedeljo (obvezno prej sporočite), s seboj prinesite spalno vrečo.

Obvezno za vse udeležence na krovu: osebna izkaznica, podpisana vstopna izjava, s katero se udeleženci strinjajo s splošnimi pogoji dogodka.

Cena: 70,00 € na osebo