Gurmanske novice

Kulinarično doživetje na barki, 12. 9. 2015

Ni še konec poletnega razvajanja z izbranimi morskimi specialitetami

Kulinarična pustolovščina se bo pričela v soboto, 12. 9. 2015. Ob 10.00 bo naša barka izplula izpred skladišča soli v Portorožu. Vroče gurmansko druženje bomo pričeli z izbranimi predjedmi in domačimi aperitivi ter tako nazdravili na uspešno plovbo in nepozaben dan.

Vroče sonce, sproščeno vzdušje, kozarček dobrega vina ... in že bo zadišalo po odličnih morskih (in drugih) specialitetah. Kuharski mojster Marko bo namreč v času naše plovbe pripravljal morsko pojedino iz svežih rib in morskih sadežev. Ker gre za kulinarično doživetje, ne boste le čakali na postrežbo, temveč se boste lahko aktivno vključili v proces priprave hrane ter se naučili drobnih kuharskih trikov za pripravo najboljših morskih jedi. Pri kuhanju seveda sodelujete le, če to želite. Nihče vam ne bo zameril, če si boste natočili kozarec vina in uživali v pogledu na odprto morje.

Ob vrhunski hrani in pijači se bo naše poletno druženje spremenilo v vročo, morsko zabavo. Da ne bi bilo prevroče se lahko ohladite s skokom v morje ali plavanjem. Morska voda bo poskrbela, da bodo želodčki spet pripravljeni na gurmansko razvajanje. Naše morsko doživetje bo trajalo do 19.00. Za lažji prehod na trdna tla se lahko dogovorimo tudi za nočitev na palubi barke.

Kulinarično doživetje na barki lahko za vas pripravimo tudi v katerem drugem terminu. Povabite svoje prijatelje in znance ali presenetite zaposlene z morskim, kulinaričnim teambuildingom. Barka je primerna za gurmansko razvajanje 30 ljudi.

CENA: 70 €/osebo

INFORMACIJE IN REZERVACIJE: 051 666-566; info@klubgurmanov.si

Na obalo lahko prispete tudi že večer pred dogodkom, prespite na palubi barke in tako spočiti pričakate morsko pustolovščino.

Pridružite se nam!