Gurmanske novice

Kuhajmo skupaj - petek, 12.10.2012 - Markiz de Sade okusov

Dragi gurmani, gurmanke

 

Po "napornem poletju" in adrenalinskih piknikih, ko smo uživali na ribiških ladjah je čas, da vas končno spet pogostimo za domačo mizo. Z domačimi jedmi. Z domačimi ljudmi. In z nam tako prijetnimi okusi.

Vabimo vas na naslednji dogodek Kuhajmo skupaj, kjer se nam bodo sline cedile ob mesu izpod peke. Ob domačem kruhu, ocvirkih, stročjem fižolu, carpacciu, filanih goskah, odojkih na žaru... ali karkoli bomo tokrat pač pripravili za na mizo. Saj veste, da je naš meni zmeraj stvar trenutnega navdiha in svežih živil.

Kuhajmo skupajdogodki bodo sedaj spet redno, vsak petek.

MARKIZ DE SADE je nekoč zapisal, da je užitek največji takrat, ko ga v naprej načrtuješ. Torej načrtujte, gurmani. Načrtujte vaše petkove želodčne užitke. Predstavljate si jih. Vohajte jih in svaljkajte jih sem in tja na jeziku. Odštevajte minute in sekunde do petka, ko bodo "besede postale meso". Takrat pa pridite, da vam izpolnimo vaše najbolj globoke, najbolj vroče (gurmanske) fantazije.

Ker moramo tudi sami te užitke skrbno načrtovati vas prosimo, da udeležbo najavite po telefonu 051/666-566 in pokličite mojo malenkost...

Mi pa bomo za ta čas dali žrebičkovo pljučno pečenko v paco... jo namazali z gorčico, poprom, česnom, olivnim oljem... se z njo pogovarjali in delali kaj jaz vem kaj še vse, da bo v petek pričarala vaš neskončni gurmanski orgazem.

 

Klub gurmanov Skaručna