Gurmanske novice

Kuhajmo skupaj - Na ribiški ladji - 21. do 23.09.2012

Dragi gurmani, gurmanke!

 

Obeta se nam nadvse zanimiva in adrenalinska postulovščina. Vabimo vas na ladjo, ki bo za seboj po morskem dnu vlekla ogromno ribiško mrežo.

Lovili bomo predvsem kovače, muzgavce, škampe, kanoče, morske lastavice in zobatce... Pričakujemo, da se bo v mrežo ulovila prenekatera specialiteta. Ulov je zagotovljen.

 

IN KAJ BOMO Z VSEM TEM?

Pojedli valda. :) In sicer kar sproti, na ladji sami. Obljubljamo vam ribjo pojedino, kot je še niste imeli. Ne samo, da boste imeli priložnost uživati v adrenalinu ribolova, uživali boste tudi v dobri družbi in glasbi, s kozarčkom vina in rakije v rokah.

Pripravljanje ulovljenih rib bo celotni izkušnji dodalo še posebej postulovsko vzdušje. Improviziran meni bo namreč odvisen od ulova v mreži.

 

KDAJ: 21. do 23. September 2012

KJE: Otok Krk

KOLIKO ČASA: 3 dni (oz. po želji)

 

Osrednji ribiški dogodek je v soboto (22.09.). Ladja izpluje iz mesta Krk ob 09:00 zjutraj.

Sledi aperitiv in predjed, ki jo bomo za začetek prinesli z seboj. Žrebičkova pljučna pečenka, školjke na buzari, ribji brodet in še nekaj poslastic, značilnih za Klub gurmanov Skaručna, bodo kasneje še dodatno začinile naš "ulovljeni" meni.

 

REZERVACIJE: na tel številko 051/666-566

PRIJAVE SPREJEMAMO DO: 19.09.2012

 

Hranili bodo ogromno jato galebov, ki se bo zbirala okoli ribiške ladje in lovili še zadnje sončne žarke tega poletja. Poiskali bomo tudi kak lep kotiček za kopanje. Če bomo imeli srečo bo ladji sledila tudi kaka jata delfinov.

 

3 DNEVNI PROGRAM

PETEK (21.09.2012): 

Da se v soboto ne boste rabili prezgodaj vstajati lahko pridete že v petek popoldan in šotorite ob naši hiši na Krku. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

SOBOTA (22.09.2012): 

Izplujemo ob 09:00 zjutraj. Ribarjenje, kopanje in pojedina bodo trajali ves mili dan.

NEDELJA (23.09.2012): 

Po želji lahko ostanete še vse do nedelje zvečer, ko se bomo še vedno mastili z zadnjimi ostanki sadežev iz ribiških mrež.

 

Cena dogodka - 3 dni: 100 EUR / osebo

Cena dogodka - 2 dni: 80 EUR / osebo

Cena dogodka - 1 dan (sobota): 60 EUR / osebo

***Cena vključuje vso hrano in pijačo + kampiranje na Krku.

 

Zaradi narave dogodka in omejenega števila mest je vaša rezervacija in vnaprejšnje plačilo obvezno.

Ker pričakujemo naval vam svetujemo, da nemudoma v roke vzamete telefon, vtipkate 051/666-566 ter sebi in svoji družini zagotovite mesto na tem gurmanskem pohodu.

 

Lep pozdrav,

Klub gurmanov Skaručna