Gurmanske novice

Kuhajmo (in žurirajmo) skupaj – petek, 02.11.2012

V Klubu gurmanov Skaručna se čas ne ustavi.  Petek je zopet pred vrati in spet naš čaka hojladrija kuharija, ples in zabava. Po praznikih in vseh obveznostih, ki smo jih morali postoriti, se prileže nekaj sproščenega druženja ob dobri hrani in pijači.

Tako kot vsak petek, tudi ta petek ne boste ostali lačni in žejni. Najedel se bo tako vegeterjanec, mesojed in prav tako ribojed. Zaradi svežine hrane vas prosim, da se predčasno najavite na telefonsko številko 051/666-566.

Več kot ducat jedi, ki vas bodo popeljale skozi celotno paleto okusov, bomo pripravili skupaj, da boste pridobili kuharsko znanje in spoznali marsikateri kuharski trik, ki vam bo prišel prav tudi pri kuhi ostalih jedi.Seveda nesmemo pozabiti tudi na žur, do jutranjih ur, kateri se obeta po koncu naše kuharije. Za tiste najstrasnejše kuharje, ki bodo ostali najdlje pa obljubljam presenečenje.

Tako, vabim vse tiste bolj »izkušene« gurmane in gurmanke, ki ste z nami kuhali že prejšnja leta, kot tudi tiste ki ste še malo bolj »surovi« da vas malo pokuhamo in da se tudi vi malo naučite kako poteka sproščena kuhinja.

 

Marko Žagar kontaktna številka (051/666 566)

Klub gurmanov Skaručna

Skaručna 20

1217 Vodice