Gurmanske novice

Edinstveni kulinarični dogodek z Alenom Rupnikom

Drage gurmanke in gurmani!

Klub gurmanov Skaručna zelo rad podpira mlade kulinarične upe, ki s svojimi kuharskimi potenciali navdušujejo ljubitelje hrane po Sloveniji in izven naših meja.

Vas zanima o čem govorimo?

Rezervirajte si petek 11. maja 2018 ob 19. uri in vse boste izvedeli, videli ter poskusili iz prve roke! Velik ljubiteljski kuhar Alen Rupnik bo namreč pripravil edinstveno kulinarično delavnico, kjer se bomo skupaj učili novih kuharskih veščin, kot novost v svetu bomo predstavili aparat za domačo uporabo stiskanja olj, preizkusili trike starih kuharskih mojstrov, spoznali nove tehnike vrhunske slovenske in tuje kulinarike ter se podali v svet domačih testenin. Prav ste slišali – ljubitelji testenin, pripravite se!

In kdo je Alen Rupnik?

Alen Rupnik je fenomenalen in velik ljubiteljski kuhar, tekmovalec, ki je sodeloval z najboljšimi domačimi kuharji v 1. sezoni znane oddaje MasterChef Slovenija. Svoje kulinarične cilje pridno uresničuje, tokrat pa bo v družbi znanega slovenskega kuharskega mojstra Marka Žagarja izpeljal nepozabno doživetje.

Alen Rupnik            

Alen Rupnik je tudi mladenič, a vendar stara kuharska duša, ki je prepoznal svoj talent že zelo zgodaj, svoje znanje pa nesebično in z veseljem deli naprej. Ima velike cilje in Klub gurmanov Skaručna je zagotovo pravi naslov, kjer bo lahko pokazal vse svoje kulinarične sposobnosti.

Kaj se bo dogajalo?

Marsikaj tako okusnega, da še dolgo ne boste pozabili. V vrhunski družbi dveh velikih kuharskih mojstrov bomo pripravili:

  • Testenine Carbonara
  • Ocvrte raviole
  • Ciabatta kruh z antipasti prilogo – pršut in melonin carpaccio s sproti izstisnjenim oljem
  • Testenine z mesnimi kroglicami
  • Zeliščne krompirjeve njoke

Edinstveni kulinarični dogodek bo v petek, 11. 5. 2018 ob 19. uri.

Rezervacije in informacije so na voljo preko e-naslova info@klubgurmanov.si ali tel.številke 051 666 566.

Vabimo vas, da se nam pridružite in tako pomagate ustvariti nepozabno kulinarično doživetje, polno znanja, zabave in prijetnega druženja!

Foto: PopTV, Matic Gabriel