Gurmanske novice

Dogajanje v klubu

Dogajanje v klubu se nadaljuje - pri nas se vedno dogaja in se bo dogajalo!

Prihajajo super dogodki za razvajanje naših brbončic! Kuhali bomo s tradicionalnimi, slovenskimi in tujimi domačimi sestavinami, se ob tem zabavali in okusno jedli. Spoznali bomo številne priznane slovenske in tuje kuharje in kuhali z njimi. Ukvarjali se bomo s prazničnimi, pa tudi vsakdanjimi jedmi in s tem skozi zabavo spoznavali slovensko kulinariko.  

Naši dogodki so namenjeni prav vsem vrstam skupin; Družinam, kolektivom, poslovnim partnerjem, prijateljem, ...

Kuharija je idealen način za krepitev medsebojnih vezi, naj bo to med sodelavci, med družinskimi člani ali med prijatelji. V Klubu gurmanov Skaručna je vedno na voljo odlična hrana za vsakega gurmana! Zato sledite našim dogodkom na Facebooku Klub gurmanov Skaručna in/ali na naši spletni strani https://klubgurmanov.si in se nam naslednjič pridružite!

Česa pa bi se vi želeli naučiti iz sveta kulinarike ali mogoče obnoviti kakšno tehniko, kakšno jed? Zapišite svojo idejo za dogodek na našo Facebook stran in potrudili se bomo, da vam ustrežemo in predstavimo jedi in tehnike, ki jih želite spoznati. Brskajte tudi med našimi številnimi preteklimi dogodki, ki vam lahko služijo kot navdih.

Vaš gurmanski chef Marko Žagar.