Gurmanske novice

5. OBLETNICA KLUBA GURMANOV SKARUČNA, PETEK, 12. 2. 2016

Za nami je še eno leto odličnih dogodkov in slastnega druženja! Pripravili smo že celo paleto kuharskih dogodkov za vse okuse, se razvajali z izbranimi morskimi specialitetami na barki, se učili pravilnega vrtenja kuhalnice v kuhinji in se ob vsem tem imenitno zabavali. Klub gurmanov Skaručna praznuje že 5. obletnico sproščenega gurmanskega druženja!

Ker se bliža rojstni dan kuharskega mojstra in glave gurmanskega kluba Marka Žagarja, vas ob tej priložnosti 12. februarja ob 19:00 vabimo na neponovljiv rojstnodnevno-kulinarični večer!

Vabimo vse tiste bolj »izkušene« gurmane in gurmanke, ki ste z nami kuhali že prejšnja leta, kot tudi tiste, ki ste še bolj »surovi« in vas je potrebno malo pokuhati, da se tudi vi naučite kako poteka sproščena kuhinja. Pripravili bomo več različnih hladnih predjedi, toplih predjedi, juh, glavnih jedi, prilog, sladic in se predvsem družili.

Enkratna donacija za poseben večer je tokrat le 40 EUR na osebo in je all inclusive - vključuje torej vso hrano, ki jo boste pokuhali in zaužili, ter vso pijačo, ki jo boste iz odprtih pipic spili ali pa ob glasbi in zabavi polili.

Zaradi svežine hrane vas prosimo, da se predčasno najavite na telefonsko številko 051/666-566 in si zagotovite lasten krožnik. Mi vam zagotovimo preveč hrane, kuharske nasvete in super zabavo!

Zberite vse vaše nikoli nasitene prijatelje in vsi skupaj postanite člani najboljšega slovenskega gurmanskega kluba.

Vabljeni!

INFO IN REZERVACIJE: 051 666 566; info@klubgurmanov.si