Gurmanske novice

»Šefov rojstni dan v klubu gurmanov Skaručna, petek 15. februar, ob 19:00«

Ko gre za praznovanje rojstnega dneva v družbi gurmanskih navdušencev in neutrudnih žurerjev se poti pogosto srečajo pri nas v klubu gurmanov Skaručna.

In tako se v petek 15.februarja odpira novo poglavje »beri: šteje leto več :)« tudi za našega glavnega kuharja, ki takšne redke priložnosti seveda ne pozabi popisati z nepozabnimi spomini v družbi pravih ljubiteljic in ljubiteljev zabav epskih razsežnosti. Pa to ne v smislu na dolgo in široko razpisanih romanov temveč kategorično zapovedano epskih v vseh pogledih... "Skratka dolgcajt nou nbenmu in prou nč nm nou manjkal, ajga." :)

V ritmih žive muzike bomo skupaj v znamenju plesa, okušanja slovenskih domačih specialitet in pestri izbiri izvrstnih domačih vin nazdravili Marku. Vljudno vabljeni torej vsi ljubitelji čarov petkovih večerov in rojstno dnevnih zabav v klubu gurmanov Skaručna! 

 

Oh, ja, skoraj bi pozabili. Tudi cena za udeležbo na tem ekskluzivnem dogodku, je res "ekskluzivna". Recite, pišite, svoje mesto lahko rezervirate za borih 15 EUR in v to ceno imate vključeno vso hrano, pijačo in živo glasbo. Pohitite z rezervacijo, saj je število mest omejeno! Rezervacijo lahko opravite kar preko elektronskega obrazca spodaj.

 

Plačilo rezervacije lahko opravite po sledečih podatkih:

KLUB GURMANOV SKARUČNA

SKARUČNA 20

1217 VODICE

TRR odprt pri banki Celje: SI56 0600 0010 0249 023