Ponudba za turistične agencije

PDF s ponudbo

Spoštovani!

Na vas se obračamo z željo pritegniti vašo pozornost in vam na podlagi edinstvene ponudbe vzbuditi interes za povečanje zadovoljstva vaših strank. Verjamemo, da se na področju turizma v Sloveniji kot tujini uvrščate na zavidljivo mesto, navsezadnje to dokazujete z velikim številom mamljivih turističnih ponudb le z enim namenom – privabiti čim več strank in jim omogočiti najboljšo, nepozabno izkušnjo. Ker se hkrati zavedamo, da je rast vsakega podjetja odvisna od pestrosti dodanih vrednosti in nečesa novega, drugačnega, smo se odločili stopiti z vami v kontakt.

Ob tej priložnosti želimo narediti korak naprej in se predstaviti v sodelovanju z vami, številne izlete po Sloveniji, ki jih organizirate, pa obogatiti z popolnim kulinaričnim doživetjem. 

Klub gurmanov Skaručna je društvo za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije, katerega idejnik je priznani slovenski kuharski mojster Marko Žagar. Nahaja se nedaleč stran od slovenske prestolnice v bližini najlepših krajev pri nas in priljubljenih izletniških točk, v  čudoviti vasici Skaručna pod Šmarno goro. Kot strastni zagovorniki slovenske tradicionalne kulinarike si že desetletje močno prizadevamo k ohranjanju slovenskih tradicionalnih jedi, naše goste pa skozi pestre gurmanske dogodivščine na zabaven in zanimiv način približati k povezovanju s seboj in slovensko kulinariko.

Naša želja in največja strast je obdržati in dvigniti nivo slovenske kulture skozi tradicionalno pripravljene jedi, gostom pa ponuditi aktivno sodelovanje ob kuhanju kosila ali večerje z namenom, da se naučijo priprave slovenskih dobrot. Gre za kulinarično doživetje, ki ga v rustikalni podeželski kuhinji zlepa ne bodo pozabili.

Svoj kulinarični svet želimo deliti z drugimi, saj spoštujemo dejstvo, da je slovenska kulinarika na samem vrhu gurmanskih užitkov. S ponosom podpiramo proizvajalce vrhunskih slovenskih vin, zato smo se v Klubu gurmanov Skaručna opremili še z bogato založeno vinsko kletjo, na ta način pa širimo odličen glas kvalitete slovenske žlahtne kapljice.

Gurmanski užitek zajema sočno kosilo ob bogati mizi hladnih jedi v vinski kleti, kjer bodo gostje imeli priložnost degustirati najboljša vina in domače proizvode lokalnih proizvajalcev. Skrbno izbran seznam jedi, ki jih nudimo v našem gurmanskem paketu, vsebuje pršut, šunko, sir, domačo jetrno pašteto, skutin namaz, olive, bakalar, slano ribo v marinadi, kruh, do 5 vrst žganic in 5 vrst vina.

Vašim strankam in našim gostom privoščimo, da se smejijo, obenem pa dojemajo učinkovitost enostavnosti, ki jo ponuja izkušnja. Prepričani smo, da s skupnimi močmi lahko dosežemo nepozabno doživetje za ljudi, ki iščejo izvirnost in dodano vrednost. Veseli bomo, če nas boste vključili v svojo turistično ponudbo izletov po Sloveniji – biseru Evrope. Navsezadnje je bistvo naše ponudbe korist za vse udeležene.

Za več informacij nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@klubgurmanov.si, za odgovore po najhitrejši poti pa pokličite 051/666-566 in od vrhunskega kuharskega mojstra in idejnega vodje Kluba gurmanov Skaručna jih boste prejeli iz prve roke.

Lepo se zahvaljujemo za vaš čas prebiranja naše ponudbe in se veselimo sodelovanja z vami.

 

S spoštovanjem,

Marko Žagar, Klub gurmanov Skaručna

Pošlji povpraševanje