Zasebni dogodki

Zasebni dogodki

Praznovanja in zabave

Zabava za rojstni dan, novoletna zabava ali obletnica poroke. Nepozabno doživetje v Klubu gurmanov Skaručna.

Klub gurmanov Skaručna ni klasična gostilna. Je prostor, kjer se v domačem ambientu med sproščenim druženjem spletajo kulinarične zgodbe. Zabava za rojstni dan, poroka, obletnica poroke, srečanje s sošolci iz srednje šole, novoletna zabava ali katerikoli dogodek vreden proslavljanja bo zagotovo posebno doživetje, če boste domačo hrano v sproščenem vzdušju pripravljali sami. No, ne čisto sami, temveč pod budnim očesom kulinaričnega virtuoza Marka Žagarja, ki že mnogo let z največjim veseljem predaja svoje znanje obiskovalcem svojih gurmanskih dogodkov. Ti dogodki so nekaj posebnega ravno zaradi dejstva, da na njih ne boste videli natakarjev, v skriti kuhinji ni nobenega kuharja, za točilnim pultom pa ne točaja. Popolnoma vse na naših dogodkih je v vaših rokah, vedno pa se seveda lahko zanesete na gostitelja, ki se spretno suka po veliki, odprti kuhinji in s svojim neusahljivim kulinaričnim znanjem navdihuje svoje goste. Med tem, ko pripravljate sveže, naravne sestavine, kuhate juho ali občudujete cvrčanje v ponvi, za trenutek to prepustite svojemu sosedu, si iz soda natočite požirek izbranega vina, se zavrtite na plesišču in če želite, vrnite h kulinaričnemu ustvarjanju. Pri nas ni nič obvezno, edino pravilo je, da se gostje sprostijo, družijo in ko dobrote dobijo končno podobo, uživajo v nepozabnih okusih. Naenkrat pripravljamo tudi do dvajset vrst hrane, torej so skrbi, da bi kdo ostal lačen popolnoma odveč.

Kulinarično doživetje na barki

Obožujete morje in morsko hrano? Mi tudi. Zato del poletja vedno rezerviramo za posebna doživetja kuhanja na barki, ki se šibi pod morskimi dobrotami.
Je kaj lepšega kot odpluti na širno morje s kozarčkom v roki in zraven uživati ob pripravi vsakovrstne morske hrane, ki jo lahko v usta neseš kar s prsti? Po končanem obroku lahko skočiš naravnost v morje, kompliciranje s čiščenjem pa prihraniš za druge priložnosti. Božanska hrana združena z vrhunskimi vini, morskim zrakom in nepogrešljivim Markom Žagarjem, ki vas vodi skozi skrivnosti priprave vseh vrst rib, škampov, školjk in ostalih zakladov morja, je pač izkušnja, ki je ne smete zamuditi.

Pošlji povpraševanje