Poslovni dogodki

ДЕЛОВЫЕ МЕРОПРИЯТИЯ

KULINARIČNI TEAM BUILDING

Klub gurmanov Skaručna podjetjem in organizacijam ponuja svojevrstno izkušnjo povezovanja zaposlenih. Poslovni dogodki, kot so kulinarični team building, poslovne zabave in druge oblike utrjevanja vezi med zaposlenimi, bodo razlog, da bodo udeleženci čutili večjo pripadnost podjetju, veselje ob povezovanju s sodelavci in bodo pri svojem delu tudi bolj uspešni.           

Kulinarični team building je oblika organizirane zabave pod sloganom kuhajmo skupaj. Edinstvena ideja poslovne zabave v kombinaciji s skupinskim kuhanjem bo zagotovo naredila močan vtis na udeležence in utrdila dobre odnose v podjetju.

Znano je, da se ljudje ob dobri, domači hrani in kvalitetni žlahtni kapljici lažje sprostijo in stkejo medsebojne vezi. V prijetnem vzdušju se rojevajo ideje, sklepajo novi posli, morda celo trdna prijateljstva. Plesna glasba k temu doda le še piko na i in zagotovo s takega dogodka nihče ne bo odšel razočaran.

POSLOVNA SREČANJA V VINSKI KLETI

Nenapisano pravilo je, da se najboljši posli in zavezništva sklenejo ob kozarcu dobrega vina. Poslovno srečanje, ki se odvija v čudovitem ambientu hladne vinske kleti, kjer s poslovnimi partnerji družno degustirate najboljša slovenska vina, hkrati pa njihov okus zaokrožite z izbrano domačo hrano, bo vaše goste gotovo prijetno presenetilo.

V vinski kleti Kluba gurmanov Skaručna, se bomo vedno potrudili ustreči še tako zahtevnim gostom. V primeru, da organizacijo poslovnega dogodka zaupate nam, vam zagotavljamo, da boste  svoje poslovne partnerje navdušili. Med izbranimi steklenicami najboljših slovenskih vinarjev in ob ponudbi sveže pripravljenih tipičnih slovenskih jedi, kot so, na ražnju pečena šunka, domači kruh iz krušne peči, domača zaseka, paštete, Cigojev pršut, nadevana jajčka, tlačenka in podobnih specialitet, boste pozabili na čas in združili prijetno s koristnim. Zagotovo boste s tem na svoje goste naredili večji vtis, kot če bi jih povabili na običajno poslovno kosilo.

V kolikor bomo z našo ponudbo prispevali k sklenitvi novega posla ali utrditvi poslovnih vezi, bo naše poslanstvo izpolnjeno.

Galerija slovenskih butičnih vin

POSLOVNI TURIZEM / NAJBOLJŠI SLOVENSKI VINARJI

Vrhunsko vino je bilo med gurmani od nekdaj izredno cenjeno, zato v Klubu gurmanov Skaručna posvečamo veliko pozornosti promociji najboljših slovenskih vinarjev, njihovih vinskih kleti in vina nasploh. Poleg slovenske kulinarike so vina vseh vinorodnih območij in sort naša največja strast, zato smo se odločili, da za podjetja organiziramo enodnevne izlete po Sloveniji.  Vaše zaposlene ali poslovne partnerje vabimo, da spoznajo različne vinske kleti Slovenije in z nami preživijo nepozaben dan, poln novih spoznanj in užitkov ob okušanju vin. Izleti vključujejo prevoz, obisk vinske kleti, predstavitev in degustacijo različnih vin, hrano in predvsem veliko pozitivne energije. V kolikor cenite znanje in užitek ob okušanju vin, je lahko to odlična ideja za povabilo poslovnim partnerjem ali kolegom s katerimi delite strast do vinske kapljice.

Pošlji povpraševanje