Kulinarični teambuilding

Kulinarični teambuilding

KULINARIČNI TEAM BUILDING ZA OKUSNE REZULTATE

Ena od oblik preživljanja dragocenega prostega časa v družbi sodelavcev so zadnja leta vse bolj priljubljeni team buildingi. Ob poplavi vseh mogočih športno oz. adrenalinsko obarvanih aktivnosti, ki, roko na srce, niso za vsakogar, se je zelo uspešno uveljavila ideja kulinaričnega team buildinga za podjetja.

In kaj je kulinarični team building?

Kulinarični team building je nov način vlaganja podjetij v splošno počutje zaposlenih. Med temi je vse bolj priljubljen, kar niti ne preseneča, saj je vsem jasno, da tistih nekaj tisoč brbončic na človeškem jeziku še kako dobro ve, zakaj se splača živeti. Šalo na stran, dejstvo je, da je dobra hrana vir ugodja, ljudje pa se le – temu z veseljem prepustimo. Čim večkrat, tem bolje. Kulinarični team building je vsekakor aktivnost, s katero ne boste brcnili v temo. Skupinsko ustvarjanje kulinaričnih mojstrovin v ritmu dobre glasbe in s kozarcem vrhunskega vina v roki…obstaja še kaj lepšega? Za tiste, ki jih je kuhalnice strah dodamo še vrhunskega kuharskega mojstra in zabava se lahko prične.                              

Zakaj izbrati kulinarični team building?

Zato, ker je potrebno v svoje zaposlene vlagati. Tista plačilna lista sredi meseca seveda ne bo dovolj, pa naj bo še tako privlačna na pogled. Vsakemu pravemu podjetniku je jasno, da brez svojih zvestih sodelavcev ne bo dolgo obstal. Pozitivno vzdušje, sproščeni odnosi, zaupanje in sem in tja kakšen hudomušen nasmeh, niso še nikomur škodili. Vse to, in še več je lahko rezultat prijetnega večera, ki ste si ga namenili preživeti v družbi ljudi s katerimi po službeni dolžnosti preživite polovico svojega dneva. Pa vendar si nikoli ne utrgate tistega dragocenega trenutka, da bi pokramljali o na videz nepomembnih temah, kot so domače sarme, vkuhavanje marmelade ali koliko steklenic najljubšega vina ste večer prej izpraznili s prijatelji. Pa brez skrbi, o tem in še marsikateri gurmanski temi bo tekla beseda v kolikor se boste odločili čas s sodelavci nameniti kulinariki.       

Kulinarični team building v Skaručni

V idiličnem vaškem okolju skrita hiša v kateri vas s širokim nasmehom sprejme glavni protagonist hedonističnega večera Marko Žagar, vas ne bo pustila ravnodušnih. Prostori so veliki, rustikalno opremljeni v njih pa kraljujejo dolga miza, ki ječi pod težo svežih dobrot, osrednji kuhinjski otok z vso potrebno kuharsko opremo in starinski »šporget«, na katerem brbotajo domače juhe. Predstavljajte si, kako se na ražnju počasi vrti v hrustljavo skorjico ovita pečena šunka, iz krušne peči pa se prikotali vsaj pet različnih vrst sveže pečenega kruha na katerega preži kakih ducat domačih namazov in paštet.. Vrhunsko vino, domače žganice ter sokovi so v tej sliki pač obvezen element.

Notranjost prostorov Kluba gurmana Skaručna Kako poteka?

Ob prihodu v klub vsak udeleženec prejme predpasnik in si postreže z eno od desetih vrst domačih žganic ali sveže pripravljeno brezalkoholno pijačo. Po uvodnem pozdravu vam Marko razkaže prostore v katerih si lahko že potešite najhujšo lakoto, saj vam je na voljo približno deset vrst predjedi - domačih namazov, paštet, nadevanih jajčk, pršuta in drugih dobrot. Ko si razdelite naloge, so vam na voljo odprti sodi vrhunskega vina najboljših slovenskih vinarjev. V sproščenem vzdušju ob spremljavi glasbe se tako lahko končno začne odvijati čarovnija okusov pod imenom kulinarični team building.

V Klubu gurmanov Skaručna svojim gostom vedno poskušamo zagotoviti najboljše: vrhunske sestavine, svežo lokalno pridelano hrano in vina najboljših slovenskih vinarjev. To je recept, na katerega stavimo že več kot desetletje in ne pomnimo gosta, ki bi z naše hiše odšel razočaran. Tukaj si lahko preberete eno od številnih predstavitev Kluba gurmanov Skaručna.

Ponudbo smo pred kratkim obogatili tudi z bogato založeno vinsko kletjo, kjer hranimo izključno vina slovenskih pridelovalcev, in lično urejenimi sobami za goste, ki jih je možno najeti tudi neposredno na dogodku.

Združite prijetno s koristnim in preživite dan v družbi svojih sodelavcev ob dobri hrani in vinu.

Za več informacij prosimo pokličite:

+386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec

Pošlji povpraševanje