Werden Sie Meister von Steak Tartar und Carpaccio

Chefa Marko in Peter bosta združila moči na kulinarični delavnici, na kateri boste izvedeli vse o pripravi tatarskega biftka in carpaccia! 

V prijetnem ambientu Kluba gurmanov Skaručna vas bosta popeljala v skrivnosti priprave odličnega biftka in carpaccia. Pokazala vam bosta različne tehnike in trike, ki bodo vaš biftek in carpaccio spremenili v vrhunsko specialiteto.

Kulinarična delavnica bo potekala v dobri družbi, ob spodbudni glasbi in ob kozarcu odličnega vina, na koncu pa bomo skrbno pripravljeno hrano tudi pojedli.

Kulinarična delavnica bo potekala v soboto, 19. marca 2022 od 11. do 15. ure v Klubu gurmanov Skaručna.

V tem času se boste naučili pripraviti:

  • različne tatarske biftke,
  • različne tuna tartarje,
  • carpaccio iz različnih vrst mesa,
  • tehnike rezanja,
  • tehnike obrezovanja in čiščenja mesa,
  • uporaba začimb,

da pa osvojenega znanja ne boste pozabili, vas bomo opremili tudi z recepti.

Cena na osebo je 70 eur, na voljo pa bo tudi prigrizek, aperitiv, domači sokovi, kava in voda, seveda pa tudi vina ne bo manjkalo.

Prijave sprejemamo do 15.  marca 2022 na info@klubgurmanov.si.
Minimalno število udeležencev je 8.

Pridružite se nam na gurmanskem popotovanju, iz katerega boste prišli z novim znanjem in svežimi poznanstvi.

Küchenchef Marko Žagar

Marko Žagar je že od malih nog v svetu dobre domače hrane in tradicionalne slovenske kulinarike. Že kot otrok je z očetom obiskoval kmetije v bližini in še danes je njegovo vodilo, da uporablja le preverjene, visoko kvalitetne lokalne sestavine. Pred 10 leti je ustanovil Klub gurmanov in ta je postal znan po nepozabnih druženjih ob pripravi prvovrstnih domačih specialitet, vrhunskem vzdušju in zadovoljnih gostih, ki se stalno vračajo.

Chef Peter Irman (BP Taste)

Morda vam bo všeč tudi…

 

Skupaj pozdravimo poletje!

Skupaj pozdravimo poletje!

V četrtek, 23. 6. 2022 vas bomo v Klubu grumanov Skaručna popeljali na gurmansko dogodivščino okusov in priprave Morskih jedi.  Dnevi so postali...

Dogajanje v klubu

Was ist los im Verein

Dogajanje v klubu se nadaljuje! V Klubu gurmanov Skaručna se vedno je in bo dogajalo! Pripravljamo super dogodke za razvajanje vaših brbončic!...

Posredovane podatke bomo uporabili za namen obravnave vašega zahtevka. Podatki se bodo obdelovali na podlagi vašega soglasja, ki ga podate s klikom na gumb Pošlji. Podatke bomo hranili do izteka namena obdelave. Za več informacij preberite Pravilnik o zasebnosti.

de_DEDeutsch