Spoznavanje in priprava nojevega mesa
Nojeve jedi so v slovenski kulinariki še pogosto neznanka. Vas zanima kakšen okus ima nojevo meso in kako se pripravlja?

Vabljeni danes v Klub gurmanov Skaručna, kjer nas bo ob 17:00 obiskala ekipa Modri vrat. Pripeljali bodo različne kose nojevega mesa, tudi različno uležanega!

Ste kulinarični poznavatelj in bi želeli nadgraditi svoje znanje še na tem področju? Lahko nam pomagate še s svojimi idejami za pripravo, lahko pomagate pri oblikovanju novih, edinstvenih receptov, kjer bo noj kralj!

Ne zamudite idealne priložnosti, da spoznate nekaj novega, mogoče za vključitev tudi v vašo profesionalno kuhinjo! Pridobljeno znanje lahko prenesete direktno v svoje delo in svojim gostom zagotovite nekaj posebnega, novega!

Sledite tudi vsem našim drugim dogodkom in se nam na kakšnem pridružite!

Več o podjetju Modri vrat. Tam prebirajte tudi med informacijami o koristih nojevega mesa za zdravje ter o široki uporabnosti mesa.

Morda vam bo všeč tudi…

 

Skupaj pozdravimo poletje!

Skupaj pozdravimo poletje!

V četrtek, 23. 6. 2022 vas bomo v Klubu grumanov Skaručna popeljali na gurmansko dogodivščino okusov in priprave Morskih jedi.  Dnevi so postali...

Posredovane podatke bomo uporabili za namen obravnave vašega zahtevka. Podatki se bodo obdelovali na podlagi vašega soglasja, ki ga podate s klikom na gumb Pošlji. Podatke bomo hranili do izteka namena obdelave. Za več informacij preberite Pravilnik o zasebnosti.

de_DEDeutsch