fbpx

Chefa Marko in Peter bosta združila moči in pripravila pravo morsko kulinarično dogodivščino!

V prijetnem ambientu Kluba gurmanov Skaručna vas bosta popeljala v skrivnosti priprave morskih in ribjih jedi, ki bodo vaše kuhanje povzdignile stopničko višje. Pri kuhanju morskih dobrot bomo uporabili tehnike in trike, ki jih poznajo samo pravi kuharski mojstri!

Kulinarična delavnica bo potekala v dobri družbi, ob spodbudni glasbi in ob kozarcu odličnega vina, na koncu pa bomo skrbno pripravljene morske specialitete tudi pojedli.

Kulinarična delavnica bo potekala v četrtek, 17. marca 2022 od 17. do 21. ure v Klubu gurmanov Skaručna.

V tem času se boste naučili pripraviti:

  • Carpaccio brancina,
  • Marinirane inčune,
  • Sardele na šavor,
  • Dagnje na buzaro,
  • Črno rižoto,
  • Hobotnico v pečici,

da pa osvojenega znanja ne boste pozabili, vas bomo opremili tudi z recepti.

Cena na osebo je 65 eur, na voljo pa bo tudi prigrizek, aperitiv, domači sokovi, kava in voda.

Prijave sprejemamo do 13.  marca 2022 na info@klubgurmanov.sii.
Minimalno število udeležencev je 8.

Pridružite se nam na gurmanskem popotovanju po morskih globinah, iz katerih boste prišli z novim znanjem in svežimi poznanstvi.

novice
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »