Aleluja

Aug 27, 2021

Objavil: Marko Žagar

logotip Kluba gurmanov Skaručna

Aleluja

Ni še ocen
Marko Žagar
Čas za predpripravo 3 d
Arbeitszeit 3 d
VRSTA JEDI Jedi iz šporheta, Jedi na žlico
VRSTA KUHINJE Slovenska tradicionalna kuhinja

sestavine
  

navodila
 

  • 1. Posušene repne olupke operem in jih tri dni namakam. Vsak dan vodo odlijem in prilijem drugo.
  • 2. Nato olupke skuham v manjši količini suhe juhe.
  • 3. Kuhano odcedim in sesekljam.
  • 4. Prilijem juho, ki jo podmetem - mojo razmešam z malo mrzle suhe juhe in med mešanjem prilijem vreli vodi.
  • Juho Aleluja po želji zabelite z vročimi ocvirki ali z zaseko.
Si preizkusil recept? Deli ga s prijatelji!Omeni @KlubGurmanov ali #KlubGurmanovSkarucna!
de_DEDeutsch